Régebbi cikkeinkből

Karácsonyi homeopátiás túlélő csomag

alt

Mi teszi olyan stresszessé a Karácsony előtti időszakot? Mindenki egyénileg más és más tényezőket él meg stresszként. Van, aki az időjárást viseli nehezen, van, aki az ajándékvásárlást, van, aki a sötétet és van, aki az év végi munkahelyi hajrát. Ilyenkor nőként és férfiként egyaránt nehéz helyt állni. Az immunrendszerünk maximálisan dolgoztatva van, hogy ne kerekedjen felül rajtunk semmiféle vírus, baktérium de még egy egyszerű megfázás sem. Az alapos tervezésen és időbeosztáson kívül nem árt egy homeopátiás túlélőcsomag.

Ha adott tünetekre alkatunk szerint kiválasztott monokomponensű szereket szeretnénk szedni, kérjük ki homeopata orvos tanácsát a témában. Ha erre az ünnepi forgatagban nem tudunk időt szakítani, sokat segíthetnek a homeopátiás komplex készítmények. A homeopátiás szerek a szervezet öngyógyító mechanizmusát aktiválják, így szedésüket követően szervezetünknek nem kell az esetleges mellékhatásokkal is megküzdenie. Gyerekek, felnőttek, és idősek egyaránt szedhetik.

A következő szerek enyhíthetik a Karácsonyi tünet együttest:

Ha hiába figyeltünk az immunerősítésre, mégis ledöntött a lábunkról az influenza, sokat segíthet az oscillococcinum, amit az első tünetek jelentkezésétől érdemes szedni.

Ha hanyagul kötöttük meg a sálat, és a torkunk sínylette meg a hideg időt, segít torokgyulladás esetén a HOMEOGENE9, gége, légcső, és –hörghurut esetén a STODAL.

Ha szervezetünk sikeresen ellenáll a tél betegségeknek, viszont alig tudunk aludni, mert a teendők listája kígyózik a fejünkben, megoldást nyújt a SEDATIF PC.  

A homeopátiás szerek mellett továbbra is fordítsunk nagy figyelmet az immunrendszer erősítésére, és a megfelelő pihenésre, hiszen ez a téli időszak átvészelésének kulcsa!


A KOCKÁZATOKRÓL ÉS A MELLÉKHATÁSOKRÓL OLVASSA EL A BETEGTÁJÉKOZTATÓT, VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT, GYÓGYSZERÉSZÉT!

 

A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót,
vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!