Miért jelentenek ideális választást Önnek a Boiron tubusos monokomponensű homeopátiás gyógyszerei?

A Boiron 245–féle monokomponensű homeopátiás gyógyszert forgalmaz. Az egyedülálló hármas impregnálás technológiája biztosítja a termékek állandó hatóanyagtartalmát és minőségét.

A Boiron technológiája és tapasztalata egyedülálló!

A Laboratoires Boiron világelső a homeopátiás gyógyszerek gyártásában. A Boiron egyedülálló hármas impregnálás technológiája biztosítja az állandó hatóanyagtartalmat és minőséget (minden Boiron termék minden egyes golyócskája ugyanannyi hatóanyagot tartalmaz).

A Boiron törzskönyvezett gyógyszereinek választéka a legnagyobb Magyarországon!

A Boiron 245–féle monokomponensű homeopátiás gyógyszert forgalmaz: 5 CH, 9 CH, 12 CH, 15 CH, 30 CH és 200 CH potenciában.

Higiénikus és könnyű az adagolás!

A csavaros tubusokból a kéz érintése nélkül, könnyen, pontosan adagolható a gyógyszer, bárhol, bármikor. A nagyméretű golyócskák nem tapadnak össze a tubusban, az adagoláshoz nem kell műanyag kanál.

A minőség állandó!

A Boiron az alapanyagok begyűjtésétől kezdve a gyógyszer előállításán keresztül a csomagolásig mindent saját rendszerén belül végez.

A Boiron gyógyszerei hazai gyógyszerészeti törzskönyvvel rendelkeznek, szigorú minőség-ellenőrzés és gyógyszerkönyvi előírás szerint készülnek a világ legnagyobb homeopátiás gyógyszereket gyártó gyárában.

A tubusos csomagolás kis helyet foglal, nem törékeny, utazásra is ideális!

A tubusos csomagolást akkor vezették be, amikor francia orvosok jelezték az igényt egy könnyen adagolható, higiénikus, zsebben is elférő, praktikus csomagolásra. Zsebre vághatja, táskában hordhatja, odaadhatja kisgyermeknek is, nem törik össze a bőröndben, hosszú utazás alatt sem. A tubus védi a gyógyszert a napsütéstől is.

Kedvező az ára!

A Boiron tubusai 80 db golyócskát tartalmaznak. Ez pontosan elég mennyiség egy akut betegség kezelésére! (5 nap, napi 3x5 golyócska szedése esetén) Lehet, hogy legközelebb egyéni tünetei alapján másik szerre lesz szüksége. Házipatikáját olcsóbban állíthatja össze a gyakran alkalmazott szerekből, ha a Boiron tubusokat választja.

Könnyen elérhető!

A legtöbb gyógyszertár forgalmazza a Boiron gyógyszereit országszerte.

Miért tartalmaznak a golyócskák csekély mennyiségű laktózt?

A laktózt tartalmazó golyócskák formatartóbbak és tartósabbak azoknál, melyek kizárólag szacharózból készülnek, így alkalmasabbak a standardizált gyártásra és változatlan formában eltarthatók. Ez nagy segítség a pontos adagolásnál! A laktózzal készült golyócska porózusabb, így a gyártás során sokkal jobban átitatható a hatóanyagot tartalmazó homeopátiás oldattal. A minőség az elsődleges szempont orvos és beteg számára!

Szedhetik a golyócskákat azok, akiknél laktóz-intoleranciát állapítottak meg?

A laktóz intolerancia tünetei általában 3g feletti tejcukor-mennyiség esetén jelentkeznek. Ehhez a mennyiséghez 5 teljes tubus Boiron homeopátiás gyógyszert kellene elfogyasztani! Tehát a laktóz intoleranciában szenvedők is alkalmazhatják a golyócskákat, mert ez a mennyiség általában nem okoz panaszt.

1 adag, azaz 5 golyócska laktóztartalma = 0.04 g

Cukorbetegek szedhetik a golyócskákat?

A golyócskák cukortartalma öszehasonlítva 1 db kockacukorral: 1 kockacukor = 5 g szacharóz 1 tubus, 80 golyócskát tartalmazó Boiron monokomponensű gyógyszerben lévő szacharóz mennyisége = 3,4 g 1 adag, azaz 5 golyócska szacharóztartalma = 0,21 g

Cukorbetegek vegyék figyelembe az egy adag, azaz 5 golyócska 0.21 g szacharóz- és 0.04 g laktóztartalmát napi diétájuk összeállításánál!

Hogyan szedjük a homeopátiás szereket?

Akut betegség esetén naponta egyszer vagy többször 5 golyócskát kell a nyelv alá helyezni. A golyócskákat el kell szopogatni. Csecsemőknek kevés vízben feloldva is beadhatók. A gyógyszer bevétele előtt és után 20 percig nem szabad enni, inni, erős aromájú anyagokat használni ( kávé, tea, dohány- és mentolos ízesítésű termékek).

A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót,
vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!